Ga er op uit met een opvouwbare elektrische rolstoel!

Een opvouwbare elektrische rolstoel: de oplossing voor deze zomer!

De zomer is inmiddels begonnen. Het is langer licht en het begint buiten steeds lekkerder weer te worden. We worden actiever in de avond en gaan er meer op uit! Een dagje naar het strand of een leuke stad bezoeken.  Maar als je in een rolstoel zit is dit niet altijd even makkelijk. Wij maken het je graag makkelijker!

Spontaan een dagje weg met je rolstoel, kan het?

Zit je in een rolstoel, dan ben je waarschijnlijk wel een aantal bergen op de weg gewend. Niet elke locatie, gelegenheid of route is rolstoelvriendelijk. Sommige mensen hebben een aangepaste auto, maar in alle andere gevallen moet er ook vervoer geregeld worden om jou in je rolstoel naar de locatie te brengen. Een dagje er op uit moet daarom goed uitgezocht en gepland worden. Spontaan er op uit gaan is vaak niet mogelijk.

Zit je niet “fulltime” in een rolstoel, maar heb je wel moeite met bijvoorbeeld langere stukken lopen, of lang op je benen staan, dan kan dat een leuk uitje ook in de weg zitten. Reisjes en uitjes die eigenlijk graag zou willen maken worden afgeslagen omdat het mobiliteitsprobleem je in de weg zit, zonde!

Wil je onbezorgd en spontaan een dagje uit plannen? Niet meer nee zeggen wanneer iemand je meevraagt naar bijvoorbeeld het winkelcentrum, strand of een ander dagje uit? Dan hebben wij wellicht de oplossing voor je: de Zingerchair!

De Zingerchair opvouwbare elektrische rolstoel brengt je overal!

De Zingerchair is een elektrische opvouwbare rolstoel, speciaal voor die mensen met mobiliteitsproblemen die er graag lekker en onbezorgd op uit gaan. Deze rolstoel is licht, elektrisch, makkelijk opvouwbaar. Daar waar de meeste elektrische rolstoelen of scootmobielen groot en zwaar zijn, kan deze met recht ’s werelds lichtste elektrische rolstoel genoemd worden.  Hij zit daarnaast ook heerlijk, we hebben hem uiteraard even voor je getest ;-)!

Deze rolstoel kan dus eenvoudig meegenomen worden in de auto of in het vliegtuig. Hij ziet er daarnaast ook smakelijk uit, dat is uiteraard ook belangrijk. Je kunt dus gerust weer spontaan “ja” zeggen op een leuk dagje uit met kinderen en kleinkinderen, een gezellig dagje winkelen met je vriendin, zus of dochters of gewoon spontaan een terrasje pakken in de stad.

Wil je meer weten over deze praktische rolstoel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij demonstreren hem graag aan je!

Vragen?

Heeft u een vraag en/of opmerking over ons of onze producten?

Neem via onderstaande button contact met ons op.

 

Neem contact op