Over ons

Als Thuiszorginrichter richten wij ons op iedereen voor wie comfort en veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is. We leveren, monteren en onderhouden uiteenlopende thuiszorgproducten: luxe badliften, gemakkelijk inklapbare, lichtgewicht rolstoelen of scooters en bijvoorbeeld drempelsystemen. Dat doen we voor mensen in allerlei leeftijdscategorieën en in allerlei situaties.

 

 

Voordat u tot een aanschaf bij ons overgaat, komen we graag bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken en onze producten te demonstreren. Ieder mens en ieder huis is anders, van ons krijgt u advies dat precies aansluit op uw behoefte. Wij kunnen uw thuiszorgproduct vervolgens vakkundig voor u monteren en, op de lange termijn, onderhouden.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis Thuisadvies.

 

Even voorstellen: David de Pleijt

“Mensen thuis bezoeken, goed advies geven en dan een bijdrage leveren aan het welzijn van die mensen; dat maakt mijn vak zo mooi. Ik ben met thuiszorgproducten gaan werken toen mijn vrouw Susan en ik nog in Oostenrijk woonden. Inmiddels wonen we in Kleve (D), net over de grens bij Nijmegen, en heb ik mijn werkgebied uitgebreid naar Duitsland en Nederland. Natuurlijk kom ik ook graag eens bij u op bezoek!”

Vragen?

Heeft u een vraag en/of opmerking over ons of onze producten?

Neem via onderstaande button contact met ons op.

 

Neem contact op