Badlift

Voor ieder bad een passende lift
  • Eenvoudige bediening via afstandsbediening
  • Veiligheid dankzij de accu in plaats van stroom
  • Hygiënisch, huidvriendelijk en eenvoudig te reinigen
  • Binnen 3 uur ingebouwd zonder hak en breekwerk
  • Kwaliteitsproduct uit Duitsland
  • 10 Jaar garantie

Regelmatig een warm bad nemen is goed voor uw spieren en gewrichten. Met een badlift van de Thuiszorginrichter kunt u veilig en comfortabel in bad, zonder de hulp van anderen en zonder ongelukjes. De Diamant badlift neemt bovendien bijna geen plaats in, zodat de hele familie het bad kan blijven gebruiken.De badlift wordt aan de wand van uw bestaande bad gemonteerd. Het is geschikt voor alle baden: hoog of laag, in een hoek of losstaand en zelfs voor whirlpoolsystemen. De badlift is stabiel, sterk en elegant van vorm. Met de afstandsbediening kunt u de

badlift eenvoudig zelf bedienen. Nadat u plaats heeft genomen op de dunne maar sterke band, laat deze u rustig naar de bodem van het bad zakken. Omdat de band erg weinig ruimte inneemt, kunt u het volledige bad gebruiken. Het systeem werkt op een accu, dus een stroomaansluiting in de badkamer is niet nodig. Dat maakt de badlift ook nog eens bijzonder veilig. Het onderhoud, ten slotte, is zeer eenvoudig: u kunt de band na gebruik gewoon even afdrogen.Wij komen de Diamant badlift graag gratis en vrijblijvend bij u thuis demonstreren.

Dan laten we u zien dat een dure verbouwing van uw badkamer niet nodig is en dat de badlift zeer eenvoudig is in gebruik. Wanneer u besluit om de badlift aan te schaffen, hebben wij slechts 2 uur tijd nodig om deze te monteren. U kunt dus weer snel genieten van een warm bad.Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en service voor alle andere merken badliften. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een folder aan.

Productspecificaties

Maximale gewicht
140 kg
Breedte zitband
ca. 30 cm
Kosten opladen accu
6 watt stroomverbruik (0,006kw) bij 24 uur laden = 0,144 kw/uur per accu lading
Garantie
10 jaar

Vraag de gratis brochure aan

In onze brochure hebben we de productspecificaties en voordelen van ons assortiment voor u onder elkaar gezet. Zo kunt u de mogelijkheden nog eens in alle rust doornemen. Vul onderstaand formulier in om onze brochure direct aan te vragen. 

Vragen?

Heeft u een vraag en/of opmerking over ons of onze producten?

Neem via onderstaande button contact met ons op.

 

Neem contact op